21 mai 2024
No menu items!

Tânăr reținut după ce nu a respectat ordinul de protecție!

 Acesta și-a amenințat fosta prietenă și a distrus un vehicul

Cele mai vizualizate articole

La data de 2 mai a.c., polițiștii din cadrul Secției nr.2 de poliție Ploiești au reținut un tânăr în vârstă de 24 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de amenințare, distrugere și nerespectarea măsurilor dispuse prin ordinul de protecție. Din cercetări, a reieșit faptul că la data de 22 noiembrie 2022, tânărul în cauză ar fi provocat distrugeri la două autoturisme parcate de pe Aleea Militari din municipiul Ploiești, aparținând fostei prietene, totodată amenințând-o cu acte de violență. Ulterior, la data de 24 noiembrie 2022, Judecătoria Ploiești a emis un ordin de protecție prin care acesta este obligat să păstreze o distanță de 200 de metri de fosta sa prietenă și de mama acesteia.

La data de 13 martie a.c., la sediul de poliție s-au prezentat cele două femei care au sesizat faptul că bărbatul nu ar fi respectat ordinul de protecție emis prin aceea că ar fi venit în parcarea blocului unde locuiesc și ar fi provocat distrugeri la autoturismul utilizat de către acestea.

Astfel, în baza unui mandat de aducere și în urma probatoriului administrat față de tânărul din municipiul Ploiești a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat unităţii de parchet competente pentru luarea unei alte măsuri preventive.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Ana Bogdan și Valentin Crețu au devenit Cetățeni de Onoare ai orașului Sinaia

“Cu mare bucurie și mândrie acordăm titlul de “Cetățean de Onoare” sportivilor Ana Bogdan și Valentin Crețu. Acești doi...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies