18 aprilie 2024
No menu items!

ÎNCEPE FESTIVALUL INTERNAŢIONAL DE TEATRU PENTRU COPII, LA PLOIEŞTI

Cele mai vizualizate articole

Cea de-a IV-a ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru pentru copii şi tineret IMAGINARIUM începe, mâine, la Ploieşti.

La ediţia din acest an, festivalul îşi propune ca, printr-o selecţie de titluri din repertoriul teatrelor şi companiilor de teatru din ţară si străinătate (Bucureşti, Reşiţa, Arad, Alba Iulia, Timişoara, Baia Mare, Braşov, Galaţi, Republica Moldova, Spania), să deschidă publicului de toate vârstele noi perspective şi orizonturi artistice.
Pe parcursul celor 6 zile de festival, cele mai frumoase poveşti se vor trezi la viaţă, spre entuziasmul micilor spectatori, care se vor întâlni cu personaje fantastice, cu muzică şi magie, şi se vor putea alătura chiar şi unei parade de suflători.
Programul complet al evenimentului poate fi consultat pe site-ul Teatrului „Toma Caragiu”, http://www.teatruploiesti.ro, secţiunea Festival TC, precum şi pe paginile de Facebook ale Teatrului „Toma Caragiu” şi a Festivalului de teatru pentru copii şi tineret Imaginarium.

Biletele pentru spectacolele din Festival pot fi achiziţionate de la Agenţia teatrală, situată pe strada Mihail Kogălniceanu nr. 1, dar şi online, direct de pe site-ul Teatrului „Toma Caragiu”.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PREOTUL TĂNASE DE LA VALEA PLOPULUI: FETELE FRUMOASE ATRAG BĂIEŢII, IAR APOI EI INTRĂ LA PUŞCĂRIE. DACĂ EI FAC PUŞCĂRIE, SĂ FACĂ ŞI ELE

Preotul Nicolae Tănase de la Valea Plopului a declarat, la Constanţa, că fetele care sunt agresate sexual ar trebui...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies