30 noiembrie 2023
No menu items!

Persoanele asigurate din Mizil și Urlați își vor putea lua Cardul de Sănătate de la Primărie!

CAS Prahova a încheiat protocoale de colaborare cu cele două primării, astfel solicitanții nu mai sunt obligați să ajungă la Ploiești pentru cardul de sănătate

Cele mai vizualizate articole

Casa de Asigurări de Sănătate Prahova informează că au fost încheiate Protocoale cu alte două unități administrativ-teritoriale, respectiv Urlați și Mizil.
Astfel că, persoanele asigurate din orașele Urlați, Mizil, Breaza, Plopeni, Slănic și din municipiul Câmpina, care au depus cerere pentru eliberarea cardurilor naționale de sănătate duplicat, se pot prezenta la primăria de care aparțin pentru a intra în posesia cardului național duplicat, după împlinirea termenului de minim 60 de zile de la data eliberării adeverinței înlocuitoare de card.
Reamintim faptul că predarea-primirea cardurilor duplicat se va realiza în baza unui Proces – verbal încheiat între persoana desemnată de primărie să predea/preia cardurile duplicat și persoana asigurată, cu semnătura de primire a asiguratului.
Cardurile naționale de sănătate duplicat se eliberează în caz de pierdere / furt / deteriorare în baza unei cereri, a copiei C.I. și a dovezii plății contravalorii cardului.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ACCIDENT STUPID PE DJ 100B! CUM A MURIT UN BĂRBAT DE 30 DE ANI

Un accident rutier mortal a avut loc în această seară pe DJ 100B, în afara localităţii Bărăitaru. Din cercetări a...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH