2 iunie 2023
No menu items!

Loreen (Suedia) câștigă pentru a doua oară Eurovisionul!

Cele mai vizualizate articole

Cotată de la început ca favorită, melodia „Tattoo” a solistei suedeze Loreen, a câștigat sâmbătă noapte concursul Eurovision, fiind favorita juriilor de specialitate din 39 de țări, dar și al telespectatorilor din întreaga lume.

Loreen se alătură astfel lui Johny Logan(Irlanda) care și el a câștigat competiția de două ori, ca interpret. În 2012, Loreen aducea trofeul Suediei cu melodia ”Euphoria”.

Competiția din acest an ar fi trebuit să aibă loc în Ucraina, țara care a câștigat anul trecut concursul, dar din cauza războiului, organizatorii au decis ca Eurovision să fie ținut în Marea Britanie, la Liverpool.

Din punct de vedere al show-ului, totul a fost la înălțime, fiind una dintre cele mai bune ediții ale Eurovision. La capitolul… muzică… aici cam doar nouă dintre cele 26 de melodii aflate în finală și-au meritat punctele.

Reamintim că melodia propusă de România, D.G.T., nu a trecut de semifinală, fiind pentru a patra oară, de când țara noastră participă la Eurovision (1993), când nu avem un finalist.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

INSTABILITATE ATMOSFERICĂ ÎN PRAHOVA- VIJELII, AVERSE TORENŢIALE ŞI GRINDINĂ

Meteorologii eu emis o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în cea mai mare parte a ţării...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH