21 mai 2024
No menu items!

ZILELE ORAŞULUI PLOIESTI- TRAFIC ÎNCHIS ÎN ZONA CENTRALĂ ÎNCEPÂND DE JOI

Cele mai vizualizate articole

Evenimentul Zilele Municipiului Ploieşti va avea loc în acest weekend, iar pentru desfăşurarea în bune condiţii a evenimentului, traficul va fi închis în zona centrală, pe Bulevardul Republicii.
Astfel, Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a hotărât închiderea circulației rutiere pe Bulevardul Republicii, tronsonul cuprins între strada Vasile Milea (parcul Toma Socolescu) și străzile C.D.Gherea și Take Ionescu, începând cu ziua de JOI – 18 mai 2023, ora 00.00 până LUNI – 22 mai 2023, ora 05.00.
De asemenea, comisia a aprobat închiderea circulației rutiere și eliberarea parcării pe strada Erou Călin Cătălin (colț cu Bulevardul Republicii până la colț cu str. Emile Zola – zona dintre Palatul Culturii și Palatul Administrativ – intrarea B), pentru montarea unei scene care va fi amplasată cu spatele spre str. Emile Zola, începând cu ziua de JOI – 18 mai 2023, ora 00.00 până LUNI – 22 mai 2023, ora 05.00.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

FEMEI CONDAMNATE PENTRU FRAUDĂ ELECTORALĂ- PREŞEDINŢI LA SECŢII DE VOTARE DE LA CIORANI

Situaţie incredibilă la Ciorani, comună cunoscută pentru scandalul fraudei electorale din 2020! Două femei care au recunoscut în faţa procurorilor...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies