2 iunie 2023
No menu items!

DOI MORŢI ÎN URMA UNUI ACCIDENT PETRECUT LA PETROMIDIA

Cele mai vizualizate articole

Două persoane au murit în urma unui grav accident care a avut loc la rafinăria Petromidia.

Evenimentul s-a petrecut sâmbătă, o femeie de 38 de ani şi un bărbat de 55 de ani căzând într-un bazin de azot, în timpul unor operaţiuni de rutină.

Bărbatul a decedat în ziua evenimentului, iar femeia a pierdut, azi, lupta pentru viaţă.

”În cursul acestei zile, starea de sănătate a angajatei Rompetrol Rafinare, internată în Spitalul Judeţean Constanţa, s-a agravat semnificativ. În pofida eforturilor susţinute depuse de personalul medical, evoluţia afecţiunilor sale nu a fost compatibilă cu viaţa, potrivit medicilor care s-au ocupat de caz. Compania îşi exprimă regretul profund pentru pierderea celor doi colegi răniţi în incidentul de sâmbată, 13 mai 2023, în incinta rafinăriei Petromidia, în instalaţia de Polipropilenă (PP), secţia de granulare”, a transmis Departamentul de Comunicare şi Relaţii Publice al KMG International.

Compania precizează că este în contact permanent cu autorităţile competente care investighează incidentul, oferind tot suportul în vederea identificării cauzelor producerii acestuia.

”În contextul anchetelor demarate şi pentru evitarea creării unui impact negativ suplimentar asupra familiilor celor doi colegi şi asupra tuturor angajaţilor Grupului, dar şi pentru respectarea normelor legale, compania solicită tuturor părţilor implicate să dea dovadă de răbdare şi întelegere, astfel încât să fie asigurată o corectă derulare a investigaţiilor şi finalizarea acestora, într-un timp cât mai scurt. Rompetrol Rafinare a fost, este şi va fi, în continuare, preocupată de adoptarea şi supravegherea implementării tuturor normelor de securitate în muncă şi a măsurilor de siguranţă, astfel încât derularea activităţilor din cadrul rafinăriilor Petromidia şi Vega să se desfăşoare în condiţii de siguranţă”, a mai transmis compania.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTABILITATE ATMOSFERICĂ ÎN PRAHOVA- VIJELII, AVERSE TORENŢIALE ŞI GRINDINĂ

Meteorologii eu emis o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în cea mai mare parte a ţării...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH