15 iunie 2024
No menu items!

PSD ÎL VREA PE PRAHOVEANUL RADU OPREA ÎN GUVERN

Cele mai vizualizate articole

Social-democraţii îl vor pe prahoveanul Radu Oprea în viitorul Guvern. Anunţul a fost făcut, la Ploieşti, de prim-vicepreşedintele PSD Gabriela Firea care, iniţial, a spus că îl susţine pe Oprea la Ministerul Economiei, iar ulterior a explicat că, de fapt, îl susţine la orice minister care are legătură cu aria de competenţă a acestuia.

„În premieră vreau să vă spun, noi, echipa, ne-am dori foarte mult să se alăture echipei guvernamentale în calitate de ministru al Economiei domnul senator Radu Oprea. Deşi cu toţii îl stimăm şi îl apreciem pe ministrul nostru actual, din câte am înţeles, are alte planuri politice şi administrative. Am înţeles că propunerea ar fi ca domnul senator Oprea să preia într-o viitoare formulă guvernamentală acest portofoliu. Decizia nu este luată, nu s-a luat în acest moment, nu vrem noi să devoalăm din interiorul negocierilor, eu vă spun ce consider personal, care este opinia mea ca senator, coleg şi ca persoană care vine dintr-un loc foarte apropiat de judeţul dvs- Bucureştiul”, a spus Firea.

Ulterior, aceasta a explicat că îl susţine pe Radu Oprea pentru o poziţie de ministru în domenii în care acesta are experienţă foarte multă.
„Din punct de vedere personal, pentru că îl cunosc pe domnul senator de mai mulţi ani, ştiu cât de mult se implică în proiectele care ţin de susţinerea IMM-urilor din ţara noastră, antreprenoriatului, domeniului economic, chiar bugetar, investiţii şi, subliniez încă o dată, nu fac eu şi desfac guverne sau noi aici, la Prahova, nu dăm jos noi pe cineva şi punem pe altcineva. Mi-am exprimat o opinie personală că îl susţin din toate punctele de vedere şi m-aş bucura ca de această dată candidatura domniei sale să fie şi confirmată în ministere care au legătură cu domeniul economic, nu neapărat Ministerul Economiei. Care au tangenţă cu domeniul economic. Oricând s-ar califica pentru o poziţie de ministru în domeniile în care are experienţă foarte multă şi mă veţi întreba care: economie, finanţe buget, IMM-uri, de ce nu investiţiile europene? Sunt mai multe domenii care au tangenţă cu experienţa domniei sale, nu doar un minister. Chiar şi Energie…”, a declarat Firea.
5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

URS PE O STRADĂ DIN CÂMPINA!

Cetățenii din municipiul Câmpina au fost avertizați,  în această după-amiază,  prin mesaj RO-ALERT,  despre prezenta unui urs pe o...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies