2 iunie 2023
No menu items!

PERCHEZIŢII LA TRAFICANŢI DE DROGURI! PREŢURILE PRACTICATE PENTRU DIVERSE STUPEFIANTE

Cele mai vizualizate articole

Procurorii DIICOT Ploieşti împreună cu lucrătorii de poliție judiciară din cadrul BCCO Ploieşti efectuează un număr de 25 de percheziții domiciliare, pe raza județelor Prahova şi Giurgiu şi a municipiului Bucureşti, într-o cauză privind săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc şi mare risc precum și efectuarea de operaţiuni, fără drept, cu substanțe susceptibile să producă efecte psihoactive.

În cauză s-a reţinut că, mai multe persoane, având o sursă comună de aprovizionare, comercializează droguri de risc şi mare risc, precum şi substanţe cu efect psihoactiv, la prețul de 50-60 de lei gramul de canabis, de 550 de lei gramul de cocaină, respectiv de 50 de lei comprimatul ecstasy către consumatori, substanţele fiind introduce în ţară prin intermediul unor firme de transport şi coletărie.

La sediul DIICOT Ploieşti vor fi conduse, în vederea audierii, un număr de peste 90 de persoane.
Acțiunea beneficiază de sprijinul polițiștilor din cadrul B.C.C.O. Bucureşti și al jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi “Matei Basarab” Ploiești.
Suportul de specialitate a fost asigurat de către Biroul Tehnic și de Criminalistică din cadrul D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală și Direcția Operațiuni Speciale.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTABILITATE ATMOSFERICĂ ÎN PRAHOVA- VIJELII, AVERSE TORENŢIALE ŞI GRINDINĂ

Meteorologii eu emis o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în cea mai mare parte a ţării...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH