15 iunie 2024
No menu items!

PRIMARUL ANDREI VOLOSEVICI ÎNTÂRZIE CU SUBVENŢIA PENTRU APA CALDĂ. CÂND AR PUTEA FI REZOLVATĂ PROBLEMA

Cele mai vizualizate articole

Primarul Ploieştiului, Andrei Volosevici, întârzie să pună pe masa Consiliului Local proiectul de hotărâre care prevede subvenţionarea preţului apei calde pentru cei peste 100.000 de cetăţeni care sunt racordaţi la sistemul centralizat.
Motivul întârzierii: datoriile în cuantum de peste 26 milioane lei,  mai vechi de 90 de zile (arierate), pe care municipalitatea le are către societatea Termo Ploieşti pentru subvenţia la gigacalorie din luna aprilie!
În continuare, aparatul administrativ al primăriei caută soluţii pentru plata acestor facturi restante, astfel încât proiectul privind acordarea în continuare a subvenţiei să se poată încadra în normele legale!
Cel mai probabil acest proiect va fi adus în faţa Consiliului Local săptămâna viitoare, iar prețul subvenționat la gigacalorie (apă caldă) se va putea aplica de la data de 15 septembrie.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

URS PE O STRADĂ DIN CÂMPINA!

Cetățenii din municipiul Câmpina au fost avertizați,  în această după-amiază,  prin mesaj RO-ALERT,  despre prezenta unui urs pe o...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies