30 septembrie 2023
No menu items!

Roberta Anastase a participat la întrevederile secretarului general al APCEMN, Asaf Hajiyev!

Senatorul liberal este președintă a Comisiei juridice și politice a APCEMN

Cele mai vizualizate articole

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, a avut o întâlnire cu Asaf Hajiyev, secretarul general al Adunării Parlamentare a Cooperării Economice a Mării Negre. La această întâlnire a participat și senatorul liberal prahovean, Roberta Anastase, care este președintă a Comisiei juridice și politice a APCEMN. Vizita secretarului general al APCEMN vine în contextul războiului declanșat de Rusia împotriva Ucrainei, dar și a împlinirii a 30 de ani de existență a acestei adunări parlamentare.

Iată ce a declarat senatorul Roberta Anastase la finalul întrevederilor avute de Asaf Hajiyev, secretarul general al APCEMN: ”Am participat astăzi, în calitate de membră a Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN) și președintă a Comisiei juridice și politice a APCEMN, la întrevederea Președintelui Senatului României, domnul Nicolae-Ionel Ciucă, cu Secretarul general al APCEMN, domnul Asaf Hajiyev. În cadrul întâlnirii au fost discutate aspecte legate de funcționarea organizației, dar și de perspectivele cooperării la Marea Neagră în contextul războiului de agresiune declanșat de Federația Rusă împotriva Ucrainei.

Totodata, am participat alături de Președintele Delegației Parlamentului României la Adunarea Parlamentară a Cooperării Economice a Mării Negre (APCEMN), domnul Daniel Constantin, la întâlnirea găzduită de domnul Sorin Cîmpeanu, rector al Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară din București”.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ALERTĂ PORTOCALIE LA GORNET DIN CAUZA UNUI INCENDIU MASIV

Incendiu masiv de vegetație uscată în satul Gornet! Focul se manifestă pe aproximativ 20 de hectare, iar intervenția este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH