24 iulie 2024
No menu items!

CEREMONIE LA CASTELUL PELEŞ DEDICATĂ CELOR 143 DE ANI DE RELAŢII BILATERALE ROMÂNO-AMERICANE

Cele mai vizualizate articole

Castelul Peleş a găzduit, în această după-amiază, o ceremonie dedicată aniversării a 143 de ani de la stabilirea relaţiilor bilaterale româno-americane.
Evenimentul a fost găzduit la Principesa Margareta, Custode al Coroanei, la acesta participând ambasadorul SUA, Kathleen Kavalec, ministrul Afacerilor Externe, Luminiţa Odobescu, şi oficialităţi.
„Astăzi, parteneriatul nostru strategic este mai puternic ca niciodată. Aşa cum doamna ministrul Odobescu poate să confirme, avem mereu consultări asupra celor mai importate probleme ale momentului. România este un membru de încredere al NATO, asigurând securitatea flancului sud-estic al Alianţei. În condiţiile războiului din Ucraina la graniţa României, mii de militari americani, bărbaţi şi femei, sunt aici alături de colegii lor români”, a spus ambasadorul SUA.
„Încă de la începutul tragicei invazii a Ucrainei, Principele Radu şi cu mine am avut privilegiul de a-i întâlni pe preşedintele Biden şi pe Prima Doamnă şi ştim cât de mult contribuţia României la NATO, la UE şi, în general, la siguranţa lumii transatlantice este apreciată în ţara dvs. Într-adevăr, în ultimii 30 de ani, am continuat să promovăm relaţiile noastre bilaterale, atât în România, cât şi în SUA, şi ne angajăm să contribuim la siguranţa şi stabilitatea regiunii prin susţinerea fermă şi continuă a intereselor fundamentale ale României şi Republicii Moldova, de care Coroana Română este unită prin puternice legături identitare”, a spus, la rândul său, Custodele Coroanei.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Consiliul Județean a lansat aplicația mobilă pentru transportul public în Prahova!

Consiliul Județean Prahova a anunțat lansarea aplicației mobile Prahova Trans, menită să faciliteze transportul public în județul Prahova. Aplicația...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies