4 decembrie 2023
No menu items!

CE SE ÎNTÂMPLĂ CU VOUCHERELE EDUCAŢIONALE PE CARE TREBUIE SĂ LE DEA PRIMĂRIA PLOIEŞTI?

Cele mai vizualizate articole

Consiliul Local Ploieşti a adoptat, în urmă cu câteva luni, o hotărâre privind acordarea de vouchere educaţionale în cuantum de 150 de lei pentru preșcolarii și elevii din ciclurile primar și gimnazial din municipiu, însă primarul Andrei Volosevici pare să fi uitat că îi revine sarcina de a pune în aplicare hotărârea.
Preşedintele PNL Ploieşti, senatorul Roberta Anastase, îi reaminteşte primarului că mii de părinți aşteaptă aceste vouchere şi îi cere să rezolve situaţia.
„Domnule primar Andrei Volosevici, vă reamintesc faptul că mii de părinți din Ploiești așteaptă voucherele educaționale pe care trebuiau să le primească de câteva luni de la primărie.
În opinia mea, rezolvarea acestei situații ar trebui să beneficieze de atenția dumneavoastră totală. Nu credeți că ar fi timpul să vă consumați energia în acest sens?
Dupa scrisoarea trimisa parintilor si comunicatul de presa prin care anuntati sustinerea pentru voucherele educationale propuse de consilierii locali nu ati mai facut nimic!
Am o propunere concretă: declarați-vă public lipsa de competență în ceea ce privește rezolvarea problemei și lăsați executivul liber sa lucreze cu viceprimarii si consilierii pentru a gasi formula cea mai buna de implementare. Nu îi mai încurcați, nu le mai puneți bețe în roate! Dumneavoastră vă puteți preocupa mai departe de vopsirea în roșu a beculețelor”, aa scris Roberta Anastase pe pagina sa de Facebook.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COPIL ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ CE O PETARDĂ I-A EXPLODAT ÎN MÂNĂ. A RĂMAS FĂRĂ DOUĂ DEGETE

Un copil de zece ani din comuna Fulga este în stare gravă după ce o petardă i-a explodat în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH