25 iunie 2024
No menu items!

PNL A DECIS, LA SINAIA: MERGE SINGUR LA TOATE ALEGERILE DE ANUL VIITOR

Cele mai vizualizate articole

Liberalii au decis în şedinţa Biroului Politic Naţional care se desfăşoară la Sinaia că vor participa pe liste proprii la alegerile din 2024.

„Prin noi înșine am reușit de-a lungul istoriei. Prin noi înșine vom reuși să abordăm alegerile din 2024 și să le câștigăm. Să dăm Președintele României. Pentru că nu există altă soluție pentru dezvoltarea României. Suntem aici să stabilim strategia și direcția. Avem nevoie ca pe baza acestor valori să ne asumăm obiectivele. Pentru îndeplinirea lor avem clar nevoie de o strategie și un plan. Trebuie să dezvoltăm propriile obiective, propriile linii în conformitate cu ce am asumat ca partid”, a declarat președintele PNL Nicolae Ciucă la începutul ședinței.

„PNL a decis, prin vot, să meargă separat de PSD la toate cele patru rânduri de alegeri din 2024. În unanimitate”, a scris Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte al PNL, pe Facebook.

Conducerea PNL a analizat într-o şedinţă care a avut loc la Sinaia, pe baza sondajelor de opinie realizate la nivel naţional şi a 45 de cercetări sociologice la nivel local şi judeţean, trei variante, respectiv: „Prin noi înşine”; alături de PSD într-o alianţă electorală; sau într-o largă coaliţie de dreapta.

Astfel, liberalii au optat în unanimitate pentru varianta „Prin noi înşine”.

Amintim că anul viitor vor avea loc patru rânduri de alegeri: europarlamentare, locale, parlamentare și prezidențiale.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Accident rutier cu descarcerare în Bărcănești, sat Românești, DN1

Au fost alertați pompierii militari din cadrul Detașamentului 2 Ploiești, care s-au deplasat la locul solicitării cu o autospecială...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies