4 decembrie 2023
No menu items!

Consiliul Județean Prahova a oferit copiilor și juniorilor de la cluburi de fotbal din județ echipament sportiv

„Fotbalul, impact semnificativ la nivel social, de sănătate, economic, precum și pentru performanță”- proiect realizat de AJF Prahova și finanțat de CJ Prahova

Cele mai vizualizate articole

Astăzi, pe stadionul ”Ilie Oană” din Ploiești a avut loc evenimentul „Fotbalul, impact semnificativ la nivel social, de sănătate, economic, precum și pentru performanță”. Aproape 600 de băieți și fete din 40 de echipe prahovene de fotbal de copii și juniori din Brazi, Ploiești, Plopeni, Olteni, Colceag, Bușteni, Comarnic, Floresti, Starchiojd și Vărbilău vor fi premiați cu echipament sportiv, mingi de fotbal și truse de prim-ajutor. Alături de copii, antrenori și părinți au participat, Iulian Dumitrescu, președintele Consiliului Județean Prahova și Silviu Crângaşu, Președintele Asociației Județene de Fotbal Prahova.
Programul aparține Asociației Județene de Fotbal Prahova și este cofinanțat de Consiliul Județean Prahova.

Prezent la această acțiune, președintele CJ Prahova, Iulian Dumitrescu și-a amintit de perioada când el însuși era junior la echipa ”Petrolul” și s-a bucurat alături de cei mici de ”revenirea” pe gazon: ”îmi aduc aminte de copilărie, eu am jucat fotbal la juniori la Petrolul și nu am mai fost pe acest teren de când eram copil de mingi. Mă bucur de această acțiune frumoasă, încercăm să facem și noi ceva pentru acești copii, iar dacă le-am produs măcar o secundă de bucurie putem să fim cu toții fericiți”.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COPIL ÎN STARE GRAVĂ DUPĂ CE O PETARDĂ I-A EXPLODAT ÎN MÂNĂ. A RĂMAS FĂRĂ DOUĂ DEGETE

Un copil de zece ani din comuna Fulga este în stare gravă după ce o petardă i-a explodat în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH