4 decembrie 2023
No menu items!

PREDOIU: ROMÂNIA ESTE UNA DINTRE CELE MAI SIGURE ȚĂRI DIN UE

Cele mai vizualizate articole

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a afirmat că România este una dintre cele mai sigure ţări din Uniunea Europeană.

„Am stat de vorbă în ultima perioadă incidental cu foarte mulţi cetăţeni români care călătoresc în străinătate frecvent, fie cetăţeni care locuiesc în diaspora europeană, fie cetăţeni care locuiesc în ţară, dar călătoresc prin natura meseriei, antreprenori, oameni de afaceri, corporatişti. Pot face o comparaţie direct şi din discuţiile cu colegi de-ai lor care locuiesc în străinătate, cu privire la nivelul de siguranţă pe străzi şi, în general, la nivelul de siguranţă. Şi nu fac decât să vă relatez concluziile tuturor. România este una dintre cele mai sigure ţări din Uniunea Europeană în acest moment şi asta se datorează şi Poliţiei Române, şi Poliţiei de Frontieră şi Jandarmeriei, şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă atunci când se întâmplă câte o nenorocire”, a declarat Cătălin Predoiu, într-o conferinţă de presă.

El a afirmat că este primul care pune degetul pe câte o rană din instituţia pe care o conduce şi a explicat că nu face acest lucru cu rea-credinţă, dar a adăugat că trebuie să recunoaştem că avem o siguranţă publică la un nivel mai bun decât în Europa.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

NOI MODIFICĂRI AL TRASEELOR TCE PLOIEŞTI ÎN CONTEXTUL LUCRĂRILOR DE PE BULEVARDUL CASTANILOR

Având în vedere lucrările de refacere a carosabilului care se derulează pe Bulevardul Independenței (Castanilor), între Gara de Sud...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH