23 iulie 2024
No menu items!

AUDIT LA TCE PLOIEŞTI, LA CEREREA CONSILIERILOR LOCALI

Cele mai vizualizate articole

Un audit extern va fi realizat la societatea de transport public a Ploieştiului- Transport Călători Express (TCE), după ce, în repetate rânduri, consilierii locali au cerut acest lucru.

De asemenea, realizarea auditului a fost solicitată de membrii Consiliului de Administraţie şi cei ai Adunării Generale a Acţionarilor societăţii.

Licitaţia pentru încheierea unui contract de servicii de audit a fost lansată azi, iar ofertele pot fi depuse până la data de 28 noiembrie.

Auditorii vor urmări, printre altele, modul de ducere la îndeplinire a hotărârilor Consiliului Local, Adunării Generale a Acționarilor și Consiliului de Administrație, modul de gestionare a actelor juridice administrative la nivelul societatii, modul de respectare a cerintelor pentru ocuparea functiilor de conducere (incepand cu functia de adjunct formatie, adjunct coloana etc.), existenta si conformitatea politicilor de personal (planificare, recrutare, angajare, evaluare performante, promovare/ retrogadare, incetare raport de munca), existenta si conformitatea criteriilor de angajare si promovare (competente, experienta, performante profesionale, modul acordarii de prime, panificarea si realizarea achizitiilor şi investiţiilor.

De asemenea, auditorii vor propune un plan complet de redresare si crestere a activitatii societatii corelat cu toate aspectele identificate pe parcursul auditului.

 

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

UPDATE/COD GALBEN DE PLOAIE TORENŢIALĂ ŞI VIJELIE ÎN PESTE 10 LOCALITĂŢI PRAHOVENE

Un Cod galben de averse torenţiale şi vijelie a fost emis, în urmă cu câteva minute, pentru 13 localităţi...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies