4 decembrie 2023
No menu items!

CONSILIUL JUDEŢEAN PRAHOVA VREA SĂ PREIA SPITALUL CFR. PROIECTUL A FOST APROBAT

Cele mai vizualizate articole

Consiliul Judeţean Prahova vrea să preia Spitalul CFR Ploieşti din subordinea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii, urmând a se decide dacă, după preluare, unitatea sanitară va funcţiona de sine stătător sau va fi asimilată Spitalului Judeţean de Urgenţă Ploieşti.

Concret, consilierii judeţeni au aprobat, azi, solicitarea transferului unităţii sanitare „Spital General Căi Ferate Ploieşti” din subordinea Ministerului Transporturilor şi Infrastructurii în subordinea Consiliului Judeţean Prahova.

Unitatea medicală este clasificată ca spital de urgenţă care asigură servicii medicale de calitate populaţiei din municipiu şi din zonele învecinate, în cazuri de urgenţă şi nu numai, fiind una dintre cele mai importante unităţi medicale din zonă, cu o echipă medicală bine pregătită şi dotată cu echipamente moderne, oferind servicii medicale în mai multe specialităţi, cum ar fi medicină internă, chirurgie generală, cardiologie, neurologie, pediatrie, ginecologie, oftamologie şi altele.

CJ a declanşat procedura de solicitare a acestui spital încă din luna decembrie a anului trecut, când a depus o cerere de preluare la Secretariatul General al Guvernului.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

NOI MODIFICĂRI ALE TRASEELOR TCE PLOIEŞTI ÎN CONTEXTUL LUCRĂRILOR DE PE BULEVARDUL CASTANILOR

Având în vedere lucrările de refacere a carosabilului care se derulează pe Bulevardul Independenței (Castanilor), între Gara de Sud...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH