21 februarie 2024
No menu items!

Scandal la CSM: directorul s-a ”vol(o)atilizat”, în timp ce angajații al căror contracte expiraseră… se aflau la serviciu!

Cele mai vizualizate articole

Deși personal a convocat în ședință Comisia de monitorizare a Clubului Sportiv Municipal Ploiești, noul director al instituției, Dan Burghelea, a dispărut… în neant! Acesta a trimis un mail consilierilor locali, cu o oră înaintea începerii ședinței, prin care a precizat că nu mai poate participa pentru că… e cu primarul.

Mai mult, că doar ședința se putea desfășura și fără prezența directorului, nici măcar nu a desemnat o altă persoană din CSM, dar, mai grav, nu a pus la dispoziție niciun material de lucru al ședinței. Nimic! Asta în contextul în care au fost solicitate expres o serie de documente de către membrii Comisiei de monitorizare.

Dacă noul director, pus în funcție de primarul Volosevici, după ce a demis-o pe Mirela Limboșanu- oare pentru ce???- s-a ”vol(o)atilizat”, cei cinci angajați care au fost demiși de fosta directoare, pentru că nu îndeplineau criteriile privind calificarea pentru funcțiile pe care le dețineau, erau bine mersi la… muncă! La muncă, deși pe 23 noiembrie le încetase contractul (precizăm că astăzi este 24 noiembrie!!!).

Consilierii locali prezenți la ședință au decis să convoace o nouă ședință miercuri, 29 noiembrie și vor solicita primarului Andrei Volosevici să-l demită pe actualul director.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

DATORIILE PETROLULUI PLOIEŞTI CĂTRE CSM PLOIEŞTI, EŞALONATE PENTRU A TREIA OARĂ

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, azi, eşalonarea datoriilor pe care Asociaţia Club Sportiv Petrolul 52 le are către CSM...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies