21 februarie 2024
No menu items!

Directorul CSM Ploiești este de domeniul SF(sau al râsului)!

Acesta a notificat cu o zi înainte... o notificare de a doua zi!

Cele mai vizualizate articole

Ar fi de râs, dacă nu e de plâns! La CSM au fost demiși din funcție cinci angajați de către fosta directoare, Mirela Limboșanu. Aceste încetări de contract au fost semnate pe 7 noiembrie. În aceeași zi, primarul Andrei Volosevici a schimbat-o din funcție, noul director fiind numit, interimar, Dan Burghelea.

Acesta, polițist de meserie, acum pensionar, dar și consilier personal al primarului, nu prea le are cu vorbele, dar nici cu scrisul. Asta se vede din… notificările, care ar duce la anularea încetărilor celor cinci contracte, transmise celor cinci angajați.

Respectivele notificări, datate pe 22.11.2023, precizează: ”prin prezenta vă aducem la cunoștință că revenim la notificarea din data de !!! 23.11.2023!!!”. Senzațional! Intrăm în domeniul SF! Domnul director are o ”viziune” pe 22 noiembrie, că va exista o notificare pe 23 noiembrie!

Notificările sunt semnate și de Mihai Albu, șeful biroului structură sportivă, iar Constantin Emeric Dragomir, consilierul juridic al clubului, precizează că avizează de legalitate doar cu avizul Comisiei de Monitorizare a CSM.

Aceste documente au ajuns la cunoștința membrilor Comisiei de Monitorizare abia astăzi, 29 noiembrie! Și asta doar pentru că le-au cerut! Că d-aia avem comisie, ca să nu primească documente!

Și totul se întâmplă în timp ce părinții și antrenorii sunt obligați să plătească taxele de arbitraj și de ambulanță, taxe aferente pentru participarea la competiții, care trebuie plătite de CSM! La acest moment CSM Ploiești înregistrează datorii de trei milioane de lei.

5/5 - (3 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (3 votes)

Cele mai noi știri

DATORIILE PETROLULUI PLOIEŞTI CĂTRE CSM PLOIEŞTI, EŞALONATE PENTRU A TREIA OARĂ

Consiliul Local Ploieşti a aprobat, azi, eşalonarea datoriilor pe care Asociaţia Club Sportiv Petrolul 52 le are către CSM...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies