20 mai 2024
No menu items!

Milițianul/polițistul lui Volo de la CSM nu se dezice: ”Eu iau deciziile! Că sunt manager”

Directorului CSM, Burghelea, nu-i pasă că instituția a fost amendată de Federația de Gimnastică, pentru că nu a trimis la competiții și un arbitru, deși are la îndemână un arbitru... internațional! Polițistul pensionar a decis că e mai bine să-i interzică accesul la antrenamentele sportivelor!

Cele mai vizualizate articole

Astăzi a avut loc o ședință lungă pe tema situației de la CSM Ploiești, respectiv de la secția de gimnastică ritmică, unde antrenoarea, singura rămasă pe secție, este obligată să semneze un nou contract cu salariul diminuat semnificativ. Motivarea conducerii: evaluarea făcută de Şeful biroului structură sportivă, Mihai Albu. O evaluare, care… sunt două! Una în ianuarie și alta în martie! Dacă pentru 2023, nota primită a fost 3, din 5, pentru primele trei luni din 2024, nota a fost 2! Asta în condițiile în care evaluările se fac o dată pe an, dar așa a fost … ordinul directorului Burghelea. Că așa a învățat el la poliție! Să dea ordine, care trebuie executate fără discuții.

Mihai Albu nu a reușit să convingă pe nimeni de criteriile folosite pentru evaluare. Mai mult acesta a depunctat-o pe antrenoare pentru că a adus doar 51 de medalii în 2023, față de 82 în 2022! Acesta nu a luat în calcul faptul că sportivele nu au fost lăsate să participe la două competiții, la care în 2022 obținuseră 32 de medalii!

Nu mai vorbim de faptul că milițianul lui Volo, Burghelea, pensionar MAI, a interzis accesul la antrenamente unei arbitre internaționale, e vorba de Liliana Băescu, pentru că nu este salariat CSM! Reamintim că doamna Băescu a colaborat de-a lungul anilor cu secția de gimnastică ritmică, benevol, fără a cere niciun leu. Să mai amintim că CSM a fost amendat de mai multe ori pentru faptul că au venit la competiții fără un arbitru, cum este obligația legală? 5.000 de lei este cuantumul amenzilor, iar dacă nu vor fi plătite, CSM riscă să nu mai fie primit la competiții! Nu era mai simplu să încheie un contract de voluntariat cu arbitra internațională Băescu? NU! Pentru că managerul e numai unul! Și dacă șeful lui, primarul Volosevici zice, tot nu, așa rămâne!

Concluzia, după discuții la care au participat conducera CSM, antrenoarea secției de gimnastică ritmică, Simona Puiu, părinți ai sportivelor, membrii comisiei de monitorizare a activității CSM, cei doi viceprimari, Anca Popa și Dan Nicodim, a fost că… directorul decide!

Să sperăm că nu va fi așa! Poate se va reuși să se revină la o oarecare normalitate, să se revizuiască evaluările, să existe proceduri clare în acordarea calificativelor! Și să nu uităm că ar trebui să se revină și la plata corectă a indemnizațiilor pentru sportivi! Reamintim că o altă cauză pentru care a avut loc această ședință a fost și înjumătățirea indemnizației sportivei Sabina Enache, care este campioană națională cu echipa și vicecampioană națională la individual!

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

MOTOCICLIST GRAV RĂNIT LA POIENARII BURCHII. VINE ELICOPTERUL SMURD

Un grav accident rutier a avut loc, in această seară, în comuna Poienarii Burchii. Din primele date, o motocicletă a...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies