13 mai 2024
No menu items!

MEDICUL BOGDAN NICA ŞI-A DEPUS CANDIDATURA PENTRU FUNCŢIA DE PRIMAR AL PLOIEŞTIULUI: „VOM CÂŞTIGA PRIMĂRIA ŞI MAJORITATEA ÎN CL”

Cele mai vizualizate articole

PNL a depus, azi, la Biroul Electoral Municipal lista de candidaţi pentru funcţia de primar al Ploieştiului şi pentru Consiliul Local Ploieşti.

Candidatul PNL la funcţia de primar al Ploieştiului, medicul Bogdan Nica, este încrezător că liberalii vor câştiga alegerile şi vor avea majoritatea în CL.

„Suntem o echipă care va câştiga atât primăria, cât şi majoritatea în Consiliul Local şi care o să transforme Ploieştiul într-un oraş normal, un oraş al secolului XXI, într-un oraş care să îşi recapete speranţa şi culoarea pe care o avea cândva”, a declarat Nica.

Pe primele locuri ale listei de consilieri figurează chirurgul Dan Oprea şi actualii consilieri locali Radu Simionescu, Valentin Marcu, Simona Popescu, Tudor Aurelian, George Popa şi Vlad Frusina.

„Normalitatea e un lucru bun şi anormalitatea în Ploieşti, jigniriele şi glumele proaste trebuie să înceteze”, a conchis Bogdan Nica.

„Am venit cu speranţă şi cu dorinţa de a pune punct coşmarului din aceşti 4 ani. Trebuie să fim oneşti şi să spunem că toţi am sperat cu totul altceva, cu toţii am sperat că Ploieştiul va continua să se dezvolte după modelul primului mandat al actualului primar. Din păcate, parcă pentru a ne face în ciudă pentru speranţele pe care ni le-am pus în el în aceşti 4 ani, nu a făcut nimic. Eu cred că această perioadă de atacuri, ameninţări, jigniri trebuie să înceteze. Ploieştiul chiar are nevoie de construcţie”, a spus preşedintele PNL Ploieşti, Roberta Anastase.

Aceasta a subliniat că, în primul mandat al lui Volosevici, au fost modernizate 681 de străzi, în timp ce în actualul mandat el a reuşit „performanţa” de a asfalta 6 străzi!

„Aceasta este poza poate cea mai concludentă a acestui mandat de primar”, a conchis Roberta Anastase.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

Elveția câștigă Eurovisionul! A fost ediția cea mai contestată!

Elveția a câștigat ediția din acest a a concursului Eurovision. Melodia câştigătoare a lui Nemo, "The Code", a fost...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies