24 iunie 2024
No menu items!

Cine va fi anul acesta ”Vocea Prahovei”? Joi sunteți așteptați la competiția de la Ploiești

Festivalul ”Vocea Prahovei” la a VIII-a ediție!

Cele mai vizualizate articole

Cea de a VIII-a ediție a festivalului- concurs de muzică ușoară ”Vocea Prahovei” va avea loc joi, 23 mai, la Ploiești, la sala Europa a Consiliului Județean. Festivalul este organizat de Centrul Județean de Cultură ”Acad. Eugen Simion”, prin Școala Populară de Arte, sub patronajul Consiliului Județean Prahova. Coordonatorul artistic al Festivalului este solista și profesoara de canto Raluca Ocneanu.

Competiția, devenită o tradiție, va începe de la ora 15:00, iar accesul În sală pentru spectatori este liber, în limita locurilor disponibile.

Anul acesta pe scena festivalului vor participa concurenți din București, Ialomița, Brașov și Prahova. În urma preselecției, în concurs au rămas 26 de soliști, împărțiți în două grupe: 14 concurenți la categoria 10- 14 ani și 12 concurenți la categoria 15- 19 ani. În recital va fi prezentă câștigătoarea ediției de anul trecut, Maria Georgiana Răducanu (București).

Ne aflăm la cea de a opta ediție a Festivalului, care de-a lungul anilor a dovedit că descoperă adevărate talente, mulți dintre premianții și câștigătorii de la ”Vocea Prahovei” au avut succes la toate competițiile la care au participat, și vorbesc aici de unele dintre cele mai cunoscute show-uri de talente, cum ar fi  ”Românii au talent” sau ”Vocea României”. Asta înseamnă că festivalul nostru nu e doar o rampă de lansare, ci este și unul care premiază talentul adevărat, vocea cea mai bună, prezența scenică și empatia cu publicul. Anul acesta avem mai puțini concurenți, față de cum s-a obișnuit publicul, tocmai pentru că dorim să -i avem pe cei mai buni, dintre cei mai buni. Aici, la Ploiești, vrem să aduce calitatea și performanța.Iar acești aspiranți la Trofeul ”Vocea Prahovei” au în spatele lor sute de ore de canto, o muncă grea și arareori cunoscută de public. Pentru cele 3-4 minute petrecute pe scena competiției acești copii/ tineri au muncit mai bine de un an. că vor câștiga un premiu sau nu, trebuie să- i felicităm pe toți pentru abnegația și efortul lor și al părinților. Eu știu ce înseamnă o competiție și deja am aceleași emoții ca și ei. Vreau să le mulțumesc tuturor colegilor mei de la Centru Județean de Cultură ”Acad. Eugen Simion” pentru tot efortul depus pentru ca și această ediție a Festivalului ”Vocea Prahovei” să se desfășoare în cele mai bune condiții”; ne-a declarat Raluca Ocneanu, coordonatorul artistic al Festivalului.

Concurenți grupa 10- 14 ani:

Gabriela Timeea Bărboiu

Andrei Cristescu

George David Florea

Maria Patricia Iacob

Andrei Rareș Iliescu

Ioana Lazăr

Maria Daria Negoiță

Maria Ioana Ninaci

Georgiana Oana Nițicu

Medeea Paulina Rotaru

Andrei Eduardo Solomon

Teodora Maria Ștefănescu

Nicole Ioana Tăsică

Alexandra Elena Toma

Concurenți grupa 15- 19 ani:

Mădălina Bianca Bălan

Diana Irina Cepoiu

Alexandra Ciobotaru

Andra Raisa Ariana Dinu

Miruna Patricia Dumitrache

Teodora Denisa Fodac

Cristina Amalia Gheorghe

Alessia Bianca Ionescu

Elena Alexandra Mihai

Teodora Milu

Denisa Elena Olaru

Elena Briana Văduva

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INCENDIU LA HOTELUL VIGO DIN PLOIEŞTI

Un incendiu a izbucnit, azi, la hotelul Vigo de pe Boulevardul Independenței din Ploieşti. Incendiul a afectat un motor electric...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies