24 iunie 2024
No menu items!

”Vocea Prahovei” pleacă la… Tulcea!

Cele mai vizualizate articole

Cea de a VIII-a ediție a Festivalului Concurs de muzică ușoară ”Vocea Prahovei” și-a desemnat câștigătorii. Organizat sub patronajul Consiliului Județean Prahova, de către Centrul Județean de Cultură Prahova ”Acad. Eugen Simion”și Școala Populară de Arte, Festivalul a avut-o ca invitată pe câștigătoarea de anul trecut, Maria Răducanu. Aceasta a precizat că premiul de anul trecut i-a purtat noroc, cu banii din premiu și-a cumpărat o chitară pe care și-o dorea foarte mult, iar acum se află sub contract cu o mare casă de producție muzicală.

Trofeul a ajuns la Tulcea anul acesta, vedeta ediției fiind Alexandra Ciobotariu, de 17 ani. Cu o voce puternică, a impresionat publicul, dar și juriul, cu melodia ”Cry Baby”.

Dacă pentru Trofeu, nu s-a mai pus problema pentru altcineva, restul premiilor au fost acordate la un punctaj foarte strâns, dovedind faptul că această ediție a adus pe scenă voci extrem de talentate.

La categoria 10- 14 ani premiile au fost acordate astfel: Premiul III- Andrei Cristescu (Brașov); Premiul II- Andrei Rareș Iliescu (Vălenii de Munte); Premiul I- Georgiana Oana Nițicu (Ploiești). La categoria 15 – 19 ani palmaresul a fost acesta: Premiul III- Bianca Alessia Ionescu (Ploiești); Premiul II- Miruna Patricia Dumitrache (Ploiești); Premiul I- Elena Birana Văduva (Ploiești).

Vom reveni cu poze și video!

2/5 - (5 votes)

Evaluează articolul

2/5 - (5 votes)

Cele mai noi știri

INCENDIU LA HOTELUL VIGO DIN PLOIEŞTI

Un incendiu a izbucnit, azi, la hotelul Vigo de pe Boulevardul Independenței din Ploieşti. Incendiul a afectat un motor electric...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies