24 iunie 2024
No menu items!

MINSTERUL AFACERILOR INTERNE, DESPRE MEDICINA DE URGENŢĂ: NU EXISTĂ MARJĂ DE EROARE

Cele mai vizualizate articole

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a declarat, azi, cu ocazia celebrării Zilei Internaţionale a Medicinei de Urgenţă, că medicina de urgenţă s-a născut dintr-o nevoie reală, nevoia de a interveni profesionist, calificat, integrat şi cu precizie, pentru a salva vieţi.

„‘În această specializare multidisciplinară, nu există marjă de eroare. Între specialişti, dumneavoastră sunteţi cei care nu au voie să dea greş. Respectul pentru dumneavoastră cred că se cuvine a fi dublu, pentru că faceţi ce fac şi alţi specialişti, dar o faceţi sub presiunea timpului, sub presiunea unor contexte dramatice, o faceţi fără să aveţi voie să daţi greş”, a declarat Predoiu în cadrul ceremoniei de acordare a „Emblemei de Onoare a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă” profesioniştilor din cadrul tuturor structurilor de urgenţă aflate în coordonarea DSU.

Ministrul a adăugat că Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă, IGSU, medicina de urgenţă, SMURD, în colaborare cu forţele de ordine publică şi cu celelalte arme ale Ministerului Afacerilor Interne, livrează un serviciu de calitate cetăţeanului român.

„Este un sistem foarte bine desenat instituţional, este un sistem care s-a rafinat în timp, un sistem care s-a testat şi s-a îmbunătăţit din testări, din provocări, care este respectat şi de cetăţeni străini şi de naţiuni străine. Acest sistem merită studiat. Sunt state, instituţii internaţionale care studiază sistemul românesc de intervenţie în situaţii de urgenţă, medicina de urgenţă românească, acest sistem integrat. Pentru că este bine articulat, bine gândit, reglementat şi, mai ales, bine echipat cu specialişti”, a mai spus Predoiu.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INCENDIU LA HOTELUL VIGO DIN PLOIEŞTI

Un incendiu a izbucnit, azi, la hotelul Vigo de pe Boulevardul Independenței din Ploieşti. Incendiul a afectat un motor electric...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies