24 iunie 2024
No menu items!

PLOIEŞTIUL ARE UNUL DINTRE CELE MAI MODERNE COMPLEXE DE URGENŢĂ DIN ŢARĂ (FOTO)

Cele mai vizualizate articole

Municipiul Ploieşti are, la această oră, unul dintre cele mai moderne complexe de urgenţă din ţară, a afirmat, azi, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă, Bogdan Nica, cel care este şi candidat al PNL pentru Primăria Ploieşti.

Azi a fost prezentată cea de-a doua etapă referitoare la modernizarea zonei de primiri urgenţe a SJU Ploieşti, vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Dumitru Tudone, spunând că aceasta face parte dintr-un proiect de 23 de milioane de lei.

„Este a doua etapă a acestui proiect, un proiect de 23 mil lei din care 60% este finanţarea asigurată de CJ care a asigurat şi 2,5 milioane lei pentru achiziţia de mobilier”, a spus Tudone.

„Acum trecem la etapa a doua, în care fiecare compartiment, respectiv urgenţele medicale, urgenţele chirurgicale şi cele majore să poată să aibă un spaţiu generos dotat la standarde europene care va beneficia de instalaţii de susţinere a parametrilor vitali de ultimă generaţie. Este poate unul dintre cele mai moderne complexe de urgenţă din România şi el va fi corelat cu activitatea care se va desfăşura în noul ambulatoriu, dar şi cu activitatea de pe celelalte secţii”, a explicat Bogdan Nica.

La finalul anului trecut a fost inaugurată noua unitate de primiri urgenţe a SJU Ploieşti, iar apoi au fost demarate lucrări pentru modernizarea sediului în care a funcţionat UPU până la acel moment.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INCENDIU LA HOTELUL VIGO DIN PLOIEŞTI

Un incendiu a izbucnit, azi, la hotelul Vigo de pe Boulevardul Independenței din Ploieşti. Incendiul a afectat un motor electric...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies