16 iulie 2024
No menu items!

STRIGĂTOR LA CER! BURGHELEA ANUNŢĂ SUSPENDAREA ACTIVITĂŢII SECŢIEI DE GIMNASTICĂ RITMICĂ A CSM PLOIEŞTI ÎNTR-O ZI PLINĂ DE MEDALII!

Cele mai vizualizate articole

Strigător la cer! Directorul CSM Ploieşti, Dănuţ Burghelea, continuă să îşi bată joc de micile gimnaste de la Secţia de Gimnastică Ritmică, comiţând, de această dată, o imensă nedreptate chiar în ziua în care acestea au adus medalii de aur, argint şi bronz în urma competiţiei de la Pharaohs Cup, Cairo 2024.

 

„Îi dedicăm medaliile câştigate astazi de Ingrid şi Delia, sportive legitimate la CSM Ploiesti – Gimnastica Ritmica la Pharaohs Cup, Cairo 2024, directorului CSM Ploiesti, domnul Dănuţ Burghelea care tocmai i-a trimis antrenoarei Puiu Simona înştiinţarea că încăpând de luni, 1 iulie, activitatea secţiei de ritmica este suspendată până la angajarea unui antrenor.
Zâmbetele surprinse pe feţele fetelor se aşează peste bucuria victoriei si taie toată oboseală zborului de noapte pe care au trebuit sa il faca pentru a ajunge aici. Ingrid şi Delia, indrumate de antrenoarea lor, au concurat după ce au dormit trei ore!!! Cu ochii lipiţi de somn s-au pregătit cu toata seriozitatea pentru competitie şi iată şi rezultatul: un aur, un argint şi un bronz. In competitia FIG, Sabina Enache la senioare si Elena Murarescu la junioare, s-au calificat în ambele finale ale obiectelor cu care au concurat azi, cerc si minge.
De ce ne-ar trebui un antrenor domnul director? Avem cel mai bun antrenor posibil. Dumneavoastra trebuie doar sa-l respectaţi şi sa îl plătiţi corespunzător pregatirii şi profesionalismului pe care le-a dovedit de-a lungul celor 14 ani de cand ne este alături.
De trei luni vine pro-bono pentru ca doar ea ştie cât de greu este sa creşti o gimnastă capabila sa concureze onorabil.
Pentru ce sau pentru cine sacrificaţi cea mai nobila persoana din viata copiilor noştri?”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a secţiei.

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE VIJELII ÎN PRAHOVA

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de vijelii şi averse torenţiale valabilă azi în mai multe zone, inclusiv...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies