16 iulie 2024
No menu items!

CEL MAI IMPORTANT EVENIMENT HIPIC DIN ACEST AN ARE LOC, ÎN WEEKEND, PE HIPODROMUL PLOIEŞTI

Cele mai vizualizate articole

Duminică, 7 iulie, incepand cu ora 09:30 va avea loc, pe Hipodromul Ploieşti, Marele Premiu Regal al Romaniei la Trap, cel mai important eveniment hipic din acest an.
Tot în aceeaşi zi se va disputa o cursă internaţională de galop (pursânge arab) -WATHBA STALLIONS CUP 2, organizată în colaborare cu Federaţia Hipică Română şi un concurs demonstrativ de sărituri peste obstacole, organizat de Centrul de Echitatie „Luna Horse”.
Rezervat celor mai buni cai trăpaşi de patru ani, tradiţia Marelui Premiu Regal al României la Trap (Derby-ul de Trap) începe în 1924, când are loc pe Hipodromul Floreasca. Din 1961, atunci când cursele de trap au fost transferate pe Hipodromul Ploieşti, această cursă atrage în fiecare an mii şi mii de spectatori, fiind evenimentul hipic principal al ţării noastre. Cu acest prilej, vom serba centenarul curselor de trap în România.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE VIJELII ÎN PRAHOVA

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de vijelii şi averse torenţiale valabilă azi în mai multe zone, inclusiv...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies