16 iulie 2024
No menu items!

PREDOIU, MESAJ DE ZIUA SUA: VOM CONTINUA COOPERAREA CU INSTITUŢIILE FEDERALE AMERICANE

Cele mai vizualizate articole

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, a transmis, azi, cu ocazia Zilei Independenţei SUA, că instituţiile de aplicare a legii din România vor continua buna cooperare cu cele federale americane.

„Ca ministru al Afacerilor Interne am dezvoltat şi voi continua să dezvolt cooperarea între instituţiile de aplicare a legii din ţara noastră şi cele federale americane, cu scopul întăririi siguranţei publice, a combaterii criminalităţii transfrontaliere, a traficului de persoane şi de droguri în special, protecţiei şi recuperării victimelor traficului de persoane şi de droguri, protejării drepturilor şi libertăţilor fundamentale ale cetăţenilor”, a spus Predoiu.

Acesta a transmis poporului american cele mai sincere urări de pace, prosperitate şi progres.

„Ziua Naţională a SUA este şi un bun prilej de a evoca şi reafirma Parteneriatul Strategic aprofundat dintre ţările noastre, care garantează securitatea colectivă şi sprijinul reciproc în cazul oricărei ameninţări şi care se impune dezvoltat în continuare, inclusiv în domeniul economic şi al investiţiilor”, a declarat Predoiu.

Predoiu a anunţat intenţia unui parteneriat între Academia de Poliţie „Alexandru Ioan Cuza” şi Academia FBI de la Quantico, proiect la care se lucrează concret, parteneriat a cărui materializare să fie, pe termen lung, transferul de expertiză şi know-how în pregătirea forţelor de aplicare a legii, care să conducă pe termen lung, inclusiv la o schimbare de mentalitate a celor ce se pregătesc să intre în MAI.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

COD GALBEN DE VIJELII ÎN PRAHOVA

Meteorologii au emis o atenţionare cod galben de vijelii şi averse torenţiale valabilă azi în mai multe zone, inclusiv...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies