21 aprilie 2024
No menu items!

18 hectare mistuite de flăcări

Cele mai vizualizate articole

În ultimele 24 de ore pompierii prahoveni au acționat pentru stingerea a opt incendii de vegetație uscată produse în localitățile Ariceștii Rahtivani, Urlați, Vălenii de Munte, Drajna, Bălțești, Comarnic și două în Florești, iar suprafața de ardere a fost de aproximativ 18 ha vegetație uscată. Cea mai dificilă situație a fostîn cartierul Talea, sat Ghiosești, unde pompierii au acționat pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la lizera unei păduri.

La sosirea pompierilor la locul intervenției, incendiul se manifesta violent pe o suprafață de aproximativ 3 ha la jnepenișul, vegetația uscată și buturugile din apropierea unei păduri de pin, existând pericol ca flăcările să se propage la aceasta. 30 de pompieri s-au deplasat pedestru pe o distanță de aproximativ 2 km până la locul intervenției. În sprijinul salvatorilor au acționat și 15 cetățeni pentru a opri vâlvătaia.

Din primele verificări, cel mai probabil, incendiul a izbugnit din cauza folosirii intenționate a focului pentru a genera evenimentul, precizează ISU Prahova.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies