28 octombrie 2021
No menu items!

Peste 5.000 de prahoveni au rămas fără curent electric

Cele mai vizualizate articole

Din cauza vântului puternic, peste 5.00 de prahoveni au rămas fără curent electric în cursul nopții trecute. În ultimele 24 de ore, la nivelul județului Prahova s-au înregistrat 46 intervenții în situații de urgență.

Pompierii au intervenit la 11 misiuni de stingere a incendiilor, 2 misiuni pentru asigurare zonă accidente rutiere iar echipajele SMURD au acționat în 26 cazuri pentru acordarea primului ajutor calificat, și în alte 7 misiuni de deblocări și fenomene meteo (degajare copaci, panouri publicitare, acoperiș).

Pe parcursul nopții, din cauza vântului puternic, pe DJ 102i între localitățile Câmpina și Valea Doftanei un acoperiș de la o locuință părăsită a căzut pe partea carosabilă, traficul fiind blocat timp de 15 minute. T

otodată, pompierii prahoveni au acționat pe DN1, în sensul Ploiești – Brașov, pe raza localității Nistorești și în zona Gării Comarnic pentru ndepărtarea două panouri publicitare căzute pe carosabil. Rafalele de vânt puternice au cauzat probleme și în comuna Bărcănești, pe DN1, unde un copac a căzut pe partea carosabilă în sensul de mers Ploiești – București, iar în comuna Drajna un fir de joasă tensiune s-a rupt, punând în pericol propietatatea.

În cursul nopții 5422 de consumatori din localitățile Câmpina, Lapoș, Sîngeru, Salcia și Apostolache au rămas nealimetați cu energie electrică din cauza avarierii a 53 de puncte de transformare. 12 echipaje de intervenție au lucrat pe timpul nopții pentru remedierea tuturor defecțiunilor, la acesta oră nu mai sunt anunțate situații. Județul Prahova se află sub avertizare cod galben de vânt puternic până în această seară, la ora 20.00.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

ÎNCEPE REABILITAREA A 4 LOCURI DE JOACĂ DIN PLOIEŞTI

Primăria Ploiești anunţă că, în parteneriat cu Grupul Rompetrol, va demara lucrările pentru amenajarea a patru locuri de joacă,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH