21 mai 2022
No menu items!

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că guvernul său a schimbat radical pozitia Romaniei la nivel european

Cele mai vizualizate articole

Ludovic Orban a declarat, duminica, in cadrul Consiliului National al PNL, ca fiecare zi e „o istorie”, prin ceea ce fac liberalii, pentru ca lucreaza fara limita pentru a gasi solutii „nenorocirile” lasate de PSD. El a zis ca in trei luni, PNL a schimbat pozitia Romaniei in UE.

Mi-ar lua ore intregi sa va spun ceea ce facem zi de zi, pentru ca fiecare zi este, de fapt, o istorie. In fiecare zi, atat eu cat si vicepremierul, cat si ministrii, cat si ceilalti oameni muncim 14-16 ore pe zi. De la 7-8 dimineata, pana la 12-1 noaptea, fara nicio limita, pentru a gasi solutii pentru nenorocirile pe care ni le-au lasat astia, pentru problemele nerezolvate, pentru toate pagubele si prejudiciile pe care ni le-au generat si mai ales pentru deficitul ingrozitor, in materie de relatii cu toti partenerii de care avem nevoie, pentru a ridica Romania si a o aduce pe drumul corect, pe drumul normal”, a zis premierul Ludovic Orban.

Orban a afirmat ca desi PNL nu are decat trei luni la guvernare, a schimbat „radical” pozitia la nivel european, prin investitorii atrasi si reusita ministrului de Finante de a lua credite la dobanzi mult mai mici.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CEZAR OUATU ŞI GABRIEL DOROBANŢU CONCERTEAZĂ, ÎN ACEASTĂ SEARĂ, LA ZILELE PLOIEŞTIULUI

Zilele Orașului Ploiești revin după o pauză de 2 ani, pe scena evenimentului urmând să evolueze artiști români de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH