25 octombrie 2021
No menu items!

Președintele PNL, Ludovic Orban, a declarat că guvernul său a schimbat radical pozitia Romaniei la nivel european

Cele mai vizualizate articole

Ludovic Orban a declarat, duminica, in cadrul Consiliului National al PNL, ca fiecare zi e „o istorie”, prin ceea ce fac liberalii, pentru ca lucreaza fara limita pentru a gasi solutii „nenorocirile” lasate de PSD. El a zis ca in trei luni, PNL a schimbat pozitia Romaniei in UE.

Mi-ar lua ore intregi sa va spun ceea ce facem zi de zi, pentru ca fiecare zi este, de fapt, o istorie. In fiecare zi, atat eu cat si vicepremierul, cat si ministrii, cat si ceilalti oameni muncim 14-16 ore pe zi. De la 7-8 dimineata, pana la 12-1 noaptea, fara nicio limita, pentru a gasi solutii pentru nenorocirile pe care ni le-au lasat astia, pentru problemele nerezolvate, pentru toate pagubele si prejudiciile pe care ni le-au generat si mai ales pentru deficitul ingrozitor, in materie de relatii cu toti partenerii de care avem nevoie, pentru a ridica Romania si a o aduce pe drumul corect, pe drumul normal”, a zis premierul Ludovic Orban.

Orban a afirmat ca desi PNL nu are decat trei luni la guvernare, a schimbat „radical” pozitia la nivel european, prin investitorii atrasi si reusita ministrului de Finante de a lua credite la dobanzi mult mai mici.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

FOCARE NOI DE COVID ÎN JUDEŢ

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului nostru au fost înregistrate alte două focare active. Unul dintre ele este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH