2 iunie 2023
No menu items!

GUVERNUL ORBAN 1 A CĂZUT! TRĂIASCĂ GUVERNUL ORBAN 2!

Cele mai vizualizate articole

Cu 261 de voturi a trecut moțiunea de cenzura inițiata de PSD împotriva Guvernului Orban 1.

De astăzi putem spune ca începe marea provocare a presedintelui Klaus Iohannis și a premierului Ludovic Orban pentru generarea alegerilor anticipate. Este o premiera in istoria postdecembristă așa ca nu exista o cale bătătorită care sa poată fi urmată cu succes garantat. Nimeni pana acum nu a mai avut acest curaj. Au mai fost momente când politicienii si-au dorit sau au invocat sperietoarea  alegerilor anticipate“, dar nimeni nu a ajuns atât de aproape. E meritul liberalilor, de data aceasta, ca și- au asumat acest risc pentru a pune capăt, cu 6 luni mai devreme, toxicității politice a majorității PSD din Parlament   .

E pentru prima data când un partid joaca, cu toate cărțile pe masa, șansa resetării clasei  politice din România. Acum, jocul și strategia politica se muta la Palatul Cotroceni, președintele Klaus Iohannis fiind cel care, in cel mai scurt timp, va invita partidele la negocieri și va desemna, probabil, formarea Guvernului Orban 2.

5/5 - (4 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (4 votes)

Cele mai noi știri

INSTABILITATE ATMOSFERICĂ ÎN PRAHOVA- VIJELII, AVERSE TORENŢIALE ŞI GRINDINĂ

Meteorologii eu emis o avertizare Cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată în cea mai mare parte a ţării...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH