28 mai 2022
No menu items!

SENATORUL “ HOPA -MITICA” sau CUM A SCĂPAT PNL PRAHOVA DE RUȘINEA DE A-L AVEA PE EMANOIL SAVIN IN PARTID

Cele mai vizualizate articole

Senatorul Emanoil Savin s-a răzgândit. Nu mai vrea in PNL. Dar,  nu se întoarce nici in PSD. Nu mai vrea sa fie nici primar de Bușteni. Nu mai vrea nici senator. Astăzi (ca nu știm daca nu se va răzgândi pana luni) vrea sa candideze din partea Pro- România la Primăria Ploiești.

Contactat telefonic, senatorul Emanoil Savin a confirmat ca s- a răzgândit in ceea ce privește înscrierea sa in PNL, susținând ca nu a anunțat încă de la tribuna Parlamentului ca se afiliase liberalilor, deci “ nu se pune ca ar fi fost vreo clipa senator PNL”.

Savin a precizat, însă, ca luni se va duce la microfonul Parlamentului pentru a-și anunța poziția de senator independent. A purtat negocieri cu Paul Stanescu in vederea unei posibile reveniri la PSD, dar nu a fost o discuție de succes. Așa ca, senatorul Emanoil Savin s-a reorientat spre Pro- România, unde Victor Ponta i- a propus sa preia conducerea filialei Prahova și sa candideze pentru Primăria Ploiești.

Cum in Pro-România nu fusese înscris pana acum, e foarte posibil ca acesta sa rămână varianta aleasa de Emanoil Savin pentru “sezonul primăvara- vara 2020”.

Plimbarea senatoriala, demnă de umorul sarcastic a lui Caragiale, are și o parte pozitivă. PNL Prahova a scăpat de rușinea de a defila in perioada următoare, in campania electorală, cu senatorul Emanoil Savin.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Festival la ceas aniversar!

Devenit o tradiție, Festivalul Național al Teatrelor de Revistă pentru Copii a ajuns la ediția cu numărul 25! Doar...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH