28 noiembrie 2023
No menu items!

Pro România mizează la Ploiești pe Corina?

Cele mai vizualizate articole

După ce l-au rejectat pe senatorul-primar Savin, se pare că Pro România Ploiești va avea pentru funcția de primar un candidat surpriză.

E vorba de Corina… nu, nu Crețu, că nu renunță la coco de la Parlamentul European, ci Corina Ungureanu. Fosta gimnastă este cunoscută ca o apropiată a fostului primar Iulian Bădescu, cel care era dat cu ceva vreme în urmă că ar fi propunerea partidului lui Ponta pentru Primăria Ploiești.

Nu ar fi prima dată când gimnasta își încearcă norocul în politică.

Corina Ungureanu a candidat la alegerile europarlamentare în anul 2014, după ce fusese membră a UNPR și ulterior a PSD.

Corina Georgiana Ungureanu, născută în 29 august 1980 la Ploiești, a avut o activitate competițională internațională între 1993 și 1999. Ea a fost membră a echipei de gimnastică artistică a României care a câștigat de două ori titlul mondial și a fost campioană europeană la sol în 1998.

2/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

2/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR DE 1 DECEMBRIE, LA PLOIEŞTI- PARADĂ, FOC DE ARTIFICII ŞI FASOLE CU CÂRNAŢI. ZONELE UNDE TRAFICUL VA FI ÎNCHIS

Primăria municipiului Ploieşti şi Garnizoana Ploieşti organizează ceremonii militare şi manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, vineri,  1 decembrie. Astfel,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH