8 august 2022
No menu items!

USR-PLUS au picat la pace!

Cele mai vizualizate articole

Conform declarațiilor făcute la prezentarea principalilor candidați la alegerile locale, reprezentanții USR și PLUS Prahova au precizat că la nivel județean paritatea de candidați este de 1,75 la 1 pentru USR.

E drept că nu se respectă acest algoritm la CL Ploiești, CL Câmpina și la CJ. Deși se zvonea că toți candidații pentru funcția de primar vor veni de la PLUS, am aflat că nu este așa și că aici vorbim de o paritate 1 la 1. de altfel ne-a fost prezentat candidatul pentru primăria Breaza, care este membru USR, Bogdan Cristian Novac. Pentru primăriile Ploiești și Câmpina, candidații provin de la PLUS: Răzvan Enescu, respectiv, Cătălin Florescu. În bătălia pentru funcția de președinte al Consilului Județean, alianța 2020 l-a nominalizat pe Cristian Apostol, reprezentant USR. Despre tensiunile din PLUS Prahova, vorbitorii s-au cam ferit să vorbească, considerând că totul s-a rezolvat fără probleme.

În schimb despre o alianță cu PNL în vederea câștigării funcției de președinte CJ- adică să aibă un candidat comun- aici lucrurile au fost tranșate clar. Alianța 2020 nu vede deloc cu ochi buni racolarea PNL de primari de la PSD sau ALDE. În fine, fostul lider PLUS Prahova, Marius Fenichiu, n-a fost nici el la prima ”iubire” politică… dar se pare că nu vom vedea o dreapta unită decât, posibil, după alegeri.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Accident la Păulești! Trei persoane au ajuns la spital!

Accident rutier în comuna Păulești, DN 1. sunt implicate trei autovehicule. ISU Prahova a intervenit cu 1 autospeciala de...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH