24 octombrie 2021
No menu items!

Simona la un pas de finală la Dubai

Cele mai vizualizate articole

Simona Halep(locul 2 WTA) și Aryna Sabalenka(locul 13 WTA) s-au întâlnit de trei ori până în prezent, scorul fiindu-i favorabil tenismenei noastre, cu 2-1. Meciul din sferturile de finală de la Dubai a început cu o tatonare a celor două jucătoare, dar Sabalenka, prin forță reușește să câștige primul set cu 6-3.

Setul doi putem spune cu certitudine că a fost al Simonei, deși s-a jucat pe viață și pe moarte, poate cel mai bun set al campionatului. Simona s-a impus în 34 de minute cu 6-2. Decisivul a început cu punctul câștigat de Simona, dar bielorusa își câștigă și ea, la rând, punctul pe sserviciul propriu. După aceea Simona a devenit de neînvins ducând scorul la 4-1. Deși oarecum debusolată, Sabarenka reușește să reducă din scor: 4-2. Dar Simona nu lasă nicio șansă și duce scorul la 5-2.

Serviciul bielorusei, care ar fi putut să o țină în meci, n-a strălucit, fiind aproape nulă. 6-2 pentru Halep și o va întâlni în semifinale pe Jennifer Brady, care a trecut în sferturi de Garbine Muguruza.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTANŢELE DE JUDECATĂ NU CER CERTIFICAT VERDE!

Reprezentanţii Judecătoriei Ploiești au anunţat, azi, că pentru accesul în sediul Jacestei instanţe nu se solicită prezentarea certificatului verde. Ulterior,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH