23 iulie 2024
No menu items!

Simona la un pas de finală la Dubai

Cele mai vizualizate articole

Simona Halep(locul 2 WTA) și Aryna Sabalenka(locul 13 WTA) s-au întâlnit de trei ori până în prezent, scorul fiindu-i favorabil tenismenei noastre, cu 2-1. Meciul din sferturile de finală de la Dubai a început cu o tatonare a celor două jucătoare, dar Sabalenka, prin forță reușește să câștige primul set cu 6-3.

Setul doi putem spune cu certitudine că a fost al Simonei, deși s-a jucat pe viață și pe moarte, poate cel mai bun set al campionatului. Simona s-a impus în 34 de minute cu 6-2. Decisivul a început cu punctul câștigat de Simona, dar bielorusa își câștigă și ea, la rând, punctul pe sserviciul propriu. După aceea Simona a devenit de neînvins ducând scorul la 4-1. Deși oarecum debusolată, Sabarenka reușește să reducă din scor: 4-2. Dar Simona nu lasă nicio șansă și duce scorul la 5-2.

Serviciul bielorusei, care ar fi putut să o țină în meci, n-a strălucit, fiind aproape nulă. 6-2 pentru Halep și o va întâlni în semifinale pe Jennifer Brady, care a trecut în sferturi de Garbine Muguruza.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Consiliul Județean a lansat aplicația mobilă pentru transportul public în Prahova!

Consiliul Județean Prahova a anunțat lansarea aplicației mobile Prahova Trans, menită să faciliteze transportul public în județul Prahova. Aplicația...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies