28 octombrie 2021
No menu items!

O PRAHOVEANCĂ ȘI-A BĂTUT SOȚUL ȘI FIICA. A PRIMIT ORDIN DE RESTRICȚIE ȘI NU ARE VOIE SĂ SE APROPIE DE SOȚ LA MAI PUȚIN DE 100m

Cele mai vizualizate articole

In cursul serii trecute, în jurul orei 20:40, polițiștii au fost sesizați prin apel 112, ca in localitatea Floresti, are loc un scandal conjugal cu fapte de violenta . Vitima, insa, nu era femeia, ca in cele mai multe cazuri de violenta casnica, ci barbatul și fiica.

Polițiștii ajunsi la fata locului au constatat că, pe fondul unor neînțelegeri familiale și a unor discuții purtate în contradictoriu, sotia în vârstă de 35 de ani și-ar fi agresat fizic soțul (41 de ani) și fiica (16 ani).

Persoanele agresate nu au necesitat transportul la spital.

În conformitate cu prevederile legale și având în vedere faptul că, în urma completării formularului de evaluare a riscului, s-a constatat că există pericol iminent, polițiștii au emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile față de femeie, urmând a fi prezentat procurorului supraveghetor pentru a dispune în consecință.

Surse apropiate anchetei au precizat ca soțul bătut  este polițist, iar acesta a evitat orice forma de escaladare a violentei, dar a fost inutil .

Polițiștii au emis ordin de restricție și i- au interzis femeii sa se apropie la o distanță mai mică de 100 m de casa sau de serviciul soțului, in următoarele 5 zile.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

DOSARUL VACCINĂRILOR FICTIVE/INTERCEPTĂRI- „OAMENII NU VREA ÎNŢEPAŢI, VREA PATALAMAUA”

Interceptările făcute de procurori în dosarul vaccinărilor fictive anti-COVID arată modul în care reţeaua funcţiona, printre cei care au...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH