28 mai 2022
No menu items!

Iohannis: CSAT convocat miercuri pe tema Coronavirusului!

Cele mai vizualizate articole

Președintele României, Klaus Iohannis, a făcut o serie de declarații, referitor la situația creată în jurul cazurilor de infectare din Europa, în special, Italia, cu coronavirus. Acesta a precizat că în România nu există nicio persoană infectată cu respectivul virus:”Lucurile s-au schimbat rapid in ultimele zile. Situatia din Italia genereaza multa ingrijorare, inclusiv in randul cetatenilor romani, ceea ce e de inteles. Eu sunt in contact permanent cu institutiile statului roman pentru a monitoriza ceea ce se intampla in zonele aflate in carantina si in care locuiesc romani.

Vreau sa fiu foarte clar. Nu avem niciun caz de coronavirus in Romania pana in prezent. Am decis sa convoc CSAT pentru miercuri, ora 14:00, pentru o informare privind masurile concrete. Fac un apel la calm catre cetateni si ii indemn sa se informeze corect, sa fie vigilenti si sa respecte normele de igiena si sfaturile pe care le dau medicii pentru a se proteja. Fac un apel si la mass-media sa evite senzationalul.

Nu in ultimul rand fac apel la politicieni sa nu speculee aceasta situatie in mod oportunist. Am observat mai multe luari de pozitie in care unele persoane fac declaratii alarmiste de natura sa sperie cetatenii. Le cer sa inceteze imediat cu aceasta atitudine”.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Festival la ceas aniversar!

Devenit o tradiție, Festivalul Național al Teatrelor de Revistă pentru Copii a ajuns la ediția cu numărul 25! Doar...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH