1 decembrie 2023
No menu items!

Klaus Iohannis așteaptă motivarea CCR!

Cele mai vizualizate articole

Deși motivarea CCR poate fi transmisă în termen de 30 de zile, se pare că președintele României, Klaus Iohannis, dorește să aștepte această motivare înainte de a face demersurile pentru desemnarea unui nou prim ministru. Președintele Iohannis consideră că vinovatul principal pentru situația creată este PSD și crede, în continuare, că soluția cea mai bună este un nou parlament: ”PSD continua sa fie un partid iresponsabil care se joaca cu destinul Romaniei. PSD a provocat o noua criza pe care a aprofundat-o cu sesizarea CCR. Nu voi comenta decizia Curtii si voi accepta motivarea. Insa ceea ce face PSD e o sfidare fara precedent la adresa oamenilor. Romania nu are nevoie de politicieni care sa o duca mai adanc in criza si in instabilitate.

Vedem un Guvern demis pentru ca a incercat sa eficientizeze administratia locala si chiar si asa demis lucreaza pentru oameni. Pe de alta parte vedem un PSD obsedat de putere. Acesta nu este verdictul meu, ci al cetatenilor. Desemnarea unui premier din partea unei aliante coagulate ad-hoc in jurul PSD ar intra in coliziune directa cu vointa romanilor exprimata la europarlamentare, la referendum si la prezidentialele de anul trecut. Cea mai legitima solutie e revenirea cat mai repede la votul cetatenilor.

Avem nevoie de un nou legislativ care sa ofere o noua majoritate, dispusa sa-si asume si sa sustina reformele indispensabile pentru tara. Nu putem continua asa, vedem insa ca PSD-ului ii este frica sa se intoarca la popor si desi 3 ani de zile a esuat in a guverna acum vrea sa-i impiedice sa faca treaba pe cei care au dovedit ca vor si stiu ce trebuie facut in Romania. Ii asigur pe toti cetatenii ca Romania e o tara guvernata, chiar daca are un guvern interimar, insa situatia generata de inconstienta PSD-ului trebuie sa inceteze”.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH