24 octombrie 2021
No menu items!

Eco Burn a fost suspendat! Ce spune deputatul liberal Roberta Anastase

Cele mai vizualizate articole

Catastrofa Eco Burn a fost închisă. Suntem pe drumul cel bun: ce n-a rezolvat Grațiela Gavrilescu în patru mandate, a rezolvat liberalul Alexe în câteva săptămâni”- a declarat deputatul liberal Roberta Anastase

AMP Prahova a suspendat activitatea societății Eco Burn începând cu data de astăzi. Astfel, la solicitarea Gărzii de Mediu, APM Prahova a emis suspendarea autorizației integrate de mediu pentru firma Eco Burn, care administrează incineratorul de deșeuri periculoase. Societatea are la dispoziție 6 luni pentru a se conforma cerințelor legale,dar pe parcursul acestei perioade este interzisă orice activitate în acest domeniu. Reamintim că societatea a fost chiar în vizorul ministrului Mediului, Costel Alexe. Deputatul liberal prahovean, Roberta Anastase a avut o reacție promptă în privința acestui caz, pe care parlamentarul prahovean l-a sesizat de nenumărate ori, chiar din perioada când ministru era parlamentarul prahovean Grațiela Gavrilescu.

Vă prezentăm declarația deputatului liberal Roberta Anastase: ”Catastrofa de mediu care este ”incineratorul” Eco Burn a fost închis, în sfârșit, astăzi. Este o veste fabuloasă, în primul rând pentru sănătatea celor peste 300.000 de locuitori ai aglomerării urbane Ploiești.

În același timp este un prim semnal că, pentru prima dată în ultimii opt ani, Ministerul Mediului lucrează pentru ploieșteni. Ceea ce n-a făcut în patru mandate de ministru al mediului ploieșteanca Grațiela Gavrilescu, a rezolvat în doar câteva săptămâni colegul meu, Costel Alexe. Aceasta este diferența între un guvern responsabil față de cetățeni și o guvernare făcută exclusiv în folosul clientelei politice. Am sentimentul că acesta este doar începutul în ceea ce privește combaterea reală a poluării și efectelor criminale ale ei asupra sănătății ploieștenilor și Prahovenilor. Împreună vom schimba multe.”

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTANŢELE DE JUDECATĂ NU CER CERTIFICAT VERDE!

Reprezentanţii Judecătoriei Ploiești au anunţat, azi, că pentru accesul în sediul Jacestei instanţe nu se solicită prezentarea certificatului verde. Ulterior,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH