21 aprilie 2024
No menu items!

NICO: Asia Express Romania este o lectie de viata si de testare a limitelor!

Cele mai vizualizate articole

Îndrăgita solista a teatrului din Ploiesti, NICO a participat , alături de fiica sa, la show- ul de televiziune Asia Express, iar experiența a marcat-o profund , recunoscând pe rețelele de socializare ca și- a testat limitele si ca nu va uita niciodată starea de epuizare .

„Când am acceptat provocarea de a participa la emisiune, nu m-am întrebat dacã sunt sau nu pregatitã fizic sau psihic pentru aceastã experientã; stiam cã dacã o am pe Andra langã mine, îmi va fi cu sigurantã usor sã depãsesc fiecare etapã, fiecare misiune.

Acest show de televiziune, prin faptul cã este atât de real este un test pe care îl dai cu tine însuti!

AsiaExpress cu adevãrat te scoate din zona de confort iar prin simplul fapt cã nu te alimentezi suficient, nu dormi suficient, cã esti într-o continuã competitie, cã esti toropit de cãldurã, cã este posibil sa fii eliminat din cursa, ajungi sã nu-ti mai poti controla reactiile, stãrile, sentimentele.

Fiecare dintre noi reactionam diferit la factorii de stres, iar acestea sunt de fapt momentele în care realizezi cã poate nu erai suficient de pregatit pentru o astfel de experienta. Insã nu esti constient de lucrul acesta când accepti provocarea, pentru ca nu te gândesti ca n-ai sa faci fata oboselii; realizezi acest lucru acolo, când esti deja in cursã, cand lupti, când simti cum ti se terminã bateriile.

Participarea la AsiaExpress este o experientã pe care n-am sã o uit vreodatã si mã bucurã foarte mult faptul cã am putut sã merg pe DrumulComorilor împreunã cu fiica mea de care sunt foarte mândrã!

Cred cu tãrie cã aceastã experientã ne testeazã limitele, ne ajutã sã ne constientizãm defectele si sã lucrãm mai mult cu noi! Multumim tuturor pentru sustinere!”- postat, astăzi, NICO pe o rețea de socializare .

4.5/5 - (2 votes)

Evaluează articolul

4.5/5 - (2 votes)

Cele mai noi știri

“Excursia Anului”- 550 de elevi sinăieni vor petrece o zi la București

“Cu bucurie și entuziasm, am pregătit “Excursia Anului 2024”. Este deja o tradiție ca în preajma Sărbătorii Paștelui, să...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies