25 octombrie 2021
No menu items!

PERCHEZIȚII LA PERSOANE BĂNUITE DE COMITEREA UNOR FURTURI DIN LOCUINȚĂ PRIN METODA ,,POMANA”

Cele mai vizualizate articole

În această dimineață, polițiști din cadrul Secției de Poliție nr. 2 Ploiești și Secției de Poliție Rurală Cocorăștii Colț efectuează 6 percheziții pe raza municipiului Ploiești, la domiciliul unor persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni de furt din locuință, comise prin metoda ,,pomana”.
Din cercetări a rezultat faptul că, în perioada 2019 – prezent, persoanele în cauză, sub pretextul că intenționează să ofere bunuri în memoria unei persoane decedate, ar fi solicitat accesul în mai multe locuințe. După ce pătrundeau, în același context, persoanele bănuite înmânau victimelor o bancnotă cu valoare mare, solicitând un rest de bani, în scopul de a identifica locul unde sunt ținuți banii în locuințe. Ulterior, reușeau să distragă atenția persoanelor vătămate și sustrageau restul de bani.
Prejudiciul creat prin activitatea infracțională se ridică la valoarea de 60.000 de lei.
Cinci persoane vor fi conduse la sediul poliției pentru audieri. Activitatea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din IGPR. La activități au participat polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Prahova și jandarmi din cadrul Grupării Mobile ,,Matei Basarab” Ploiești.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

FOCARE NOI DE COVID ÎN JUDEŢ

În ultimele 24 de ore, pe raza judeţului nostru au fost înregistrate alte două focare active. Unul dintre ele este...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH