1 decembrie 2023
No menu items!

EMIL CALOTĂ A IEȘIT DE LA NAFTALINĂ. A SCHIMBAT PARTIDUL ȘI SE LASĂ FOLOSIT DE ALDE ÎN LUPTA PENTRU PRIMĂRIA PLOIEȘTI

Cele mai vizualizate articole

Agitație mare la sediul ALDE Prahova. Un adevărat desant. Traseistul Cătălin Beciu a luat cu asalt sediu la propriu și a ocupat scaunele cu prietenii și gasca sa. Ce democrație? Ce alegeri? Când au avut cei de la ALDE astfel de preocupări?!  Și uite așa, Pințoiu, Pătrașcu și alți „greuceni” ai partidului care l-au slujit orbește pe Tăricenu și au supt pe săturate din funcțiile publice deținute, au fost măturați de valul lui Cătălin Beciu, dornic de putere și de răzbunare.

Cum, însă, Beciu e un personaj insignifiant, iar echipa lui de desant e pestriță și neînsemnată, a fost nevoie de o „păpușa” cu imagine publică. Așa a ajuns Emil Calotă candidatul de serviciu. Mai țineți minte bancul cu bunica moartă ținută la fereastră să mai ia, o lună, pensia ? Așa îl scoate ALDE Prahova pe Calotă, în campania electorală, pentru funcția de primar al Ploieștiului, în speranța că vor sări de la 1% la 3% în simpatia alegătorilor.

De ce poartă Beciu acestă luptă, nu interesează pe nimeni. Se știe. Din răzbunare personală. Dar, de ce acceptă Emil Calotă, un nume respectat până acum de PSD-iști, fost primar și fost președinte de organizație, să intre în aceste jocuri de pigmei, e greu de înțeles. Anii ar trebui să adauge înțelepciune, în cazul lui Emil Calotă se pare ca i-a luat-o pe cea pe care o avea.

5/5 - (3 votes)

Evaluează articolul

5/5 - (3 votes)

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH