28 noiembrie 2023
No menu items!

Calendarul MotoGP 2020 a fost confirmat oficial

Cele mai vizualizate articole

Modificări cheie au fost făcute în calendarul MotoGP 2020, inclusiv o nouă dată pentru Marele Premiu OR Thailanda și Gran Premio de Aragon.

Calendarul MotoGP 2020 a fost actualizat oficial odată cu adăugarea unei noi date pentru Marele Premiu OR Thailanda, după ce a fost amânată la începutul săptămânii din cauza focarului de coronavirus. Prima clasă își va da startul sezonului în Austin în weekendul 4 și 5 aprilie.

Cursele de pe Circuitul Internațional Chang de la Buriram vor avea loc în weekendul 3 și 4 octombrie. Aceasta a fost data inițială pentru Gran Premio de Aragon, care acum se va ține cu un weekend mai devreme, 26 și 27 septembrie.

În afară de asta, calendarul rămâne același cu 19 curse MotoGP și 20 de curse Moto2 și Moto3, începând cu acest weekend la QNB Qatar Grand Prix.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR DE 1 DECEMBRIE, LA PLOIEŞTI- PARADĂ, FOC DE ARTIFICII ŞI FASOLE CU CÂRNAŢI. ZONELE UNDE TRAFICUL VA FI ÎNCHIS

Primăria municipiului Ploieşti şi Garnizoana Ploieşti organizează ceremonii militare şi manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, vineri,  1 decembrie. Astfel,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH