20 mai 2024
No menu items!

PMP Prahova suspendă activitatea de precampanie

Cele mai vizualizate articole

Partidul Mișcarea Populară Prahova își suspendă toate acțiunile specifice precampaniei electorale până luni, 23 martie 2020.

Anunțul a fost făcut de președintele organizației, deputatul Cătălina Bozianu: “Această decizie, pe care eu și colegii mei o vom formaliza în ședința echipei județene de conducere, este una firească, generată de situația excepțională în care se află țara din cauza epidemiei de COVID-19. De asemenea, este o decizie în perfectă concordanță cu convingerile și cu modul de acțiune ale tuturor membrilor PMP: responsabilitatea față de soarta a milioane de români trebuie să primeze în fața calculelor electorale și politice mărunte. Și la București, inclusiv în mintea politicienilor obsedați de alegeri anticipate, și în Prahova.

Nu vom face campanie electorală în următoarea perioadă, dar nici nu vor sta cu mâinile-n sân. Vom elabora un plan de acțiuni conform căruia fiecare dintre noi, lideri, candidați ori membri obișnuiți, se va implica, după dorință și după posibilități, în gestionarea crizei la nivelul comunității din care face parte (oraș sau comună). În principal, pe partea de informare a cetățenilor și de prevenire a panicii, precum și în ajutorarea acelor persoane vulnerabile în situația dată, cu prioritate vârstnicii.

5/5 - (1 vote)

Evaluează articolul

5/5 - (1 vote)

Cele mai noi știri

MOTOCICLIST GRAV RĂNIT LA POIENARII BURCHII. VINE ELICOPTERUL SMURD

Un grav accident rutier a avut loc, in această seară, în comuna Poienarii Burchii. Din primele date, o motocicletă a...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies