28 noiembrie 2023
No menu items!

274 PRAHOVENI SUNT IN IZOLARE MONITORIZATA LA DOMICILIU

Cele mai vizualizate articole

In aceasta seara, la nivelului județului Prahova, 274 de persoane sunt izolate și monitorizate la domiciliu.
Alte 77 de persoane sunt plasate in carantina instituționalizată . Pentru persoanele carantinate pe raza
municipiului Ploiesti, Primăria a luat decizia ca hrana acestora să fie asigurată de Centrul Social pentru Persoanele în Vârstă din cadrul Administrației Serviciilor Sociale Comunitare Ploiești, urând ca Poliția Locală Ploiești sa asigure transportul hranei către centrele de carantină.
In cursul zilei de mâine, Sectia de boli infecțioase Movila din cadrul Spitalului Județean va fi eliberată si pregătită pentru a primi eventualii pacienți infectați cu COVID-19.
Pana la acesta data, la nivelul județului Prahova, a fost confirmat un singur caz de infectare cu COVID-19 , la o persoana care se întorsese din Italia și se afla in carantina in spațiul special amenajat la Bușteni . Pacientul a fost transferat, imediat după confirmarea diagnosticului, in condiții speciale la Spitalul Matei Bals din capitala.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

PROGRAMUL MANIFESTĂRILOR DE 1 DECEMBRIE, LA PLOIEŞTI- PARADĂ, FOC DE ARTIFICII ŞI FASOLE CU CÂRNAŢI. ZONELE UNDE TRAFICUL VA FI ÎNCHIS

Primăria municipiului Ploieşti şi Garnizoana Ploieşti organizează ceremonii militare şi manifestări dedicate Zilei Naţionale a României, vineri,  1 decembrie. Astfel,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH