20 octombrie 2021
No menu items!

LUDOVIC ORBAN: NU VOM ÎNCHIDE GRANIȚELE PENTRU ROMANI

Cele mai vizualizate articole

LUDOVIC ORBAN: NU VOM ÎNCHIDE GRANIȚELE PENTRU ROMANI

Premierul Ludovic Orban a declarat in aceasta seara in cadrul unei conferințe de presa ca deși ” a existat o mare presiune să închidem granițele, nu le putem închide pentru că am încălca dreptul cetățenilor români de a se întoarce acasă. Suntem țară a UE. ”
Orban a explicat ca toți romanii care doresc se pot întoarce acasă respectând , însă , regulile impuse in țara de a intra in carantina sau izolare la domiciliu timp de 14 zile in funcție de țările din care vin .
Incepand de astăzi, aceasta „zona galbena” a fost extinsă la următoarele tari: Spania, Germania, Franța, SUA, Elveția, Norvegia, Marea Britanie, Suedia, Olanda, Belgia, Danemarca, Japonia, Austria, iar romanii care vin din aceste tari trebuie sa se izoleze la domiciliu timp de 14 zile .
Romanii care se întorc din țările considerate „zone roși ” din China, Italia, Iran, Coreea de Sud vor fi plasați in carantina instituționalizată imediat după intrarea in țara.
După 14 zile, în cazul în care nu prezintă simptom, se poate duce la familie.
„Nu le vom restrânge dreptul de a veni în țara, dar în funcție de țara din care vin, trebuie să intre în carantină sau izolare” a concluzionat Ludovic Orban.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Alte 9 unități de învățământ prahovene intră în sistemul online

În urma ședinței CJSU Prahova de astăzi a fost aprobată o nouă Hotărâre, prin care au fost trecut în...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH