24 octombrie 2021
No menu items!

CRISTIANO RONALDO ÎȘI TRANSFORMA CELE DOUA HOTELURI DIN PORTUGALIA IN SPITALE PENTRU CEI INFECTAȚI DE COVID 19

Cele mai vizualizate articole

Potrivit publicației sportive spaniole „Marca”, Cristiano Ronaldo, aflat in aceasta perioada în Madeira, a făcut publica o decizie care a impresionat toata lumea .
Atacantul portughez al lui Juventus a decis ca hotelurile sale să fie transformate în spitale pentru bolnavii care suferă de COVID-19. Mai mult, acesta va fi achita si salariile medicilor și tuturor celor care vor lucra acolo. Anunțul a fost făcut de Paula Carvalho, responsabila pentru educație și formare în Portugalia. În țara natală, Ronaldo deține două două hoteluri, unul în Lisabona și unul în Funchal. La nivelul Portugaliei au fost înregistrate pana in prezent 169 de cazuri de coronavirus.

„Lumea trece printr-un moment foarte dificil care necesită grijă și atenție sporită din partea tuturor. Vă vorbesc astăzi nu din ipostaza de fotbalist, ci ca fiu, tată, om îngrijorat de ultimele evenimente ce afectează lumea întreagă. Este ve important ca toți să ținem cont de sfaturile Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii și ale autorităţilor guvernamentale despre cum putem gestiona această situaţie. Protejarea vieților oamenilor trebuie să fie mai presus de alte interese. Vreau să transmit gândurile mele tuturor celor care au pierdut pe cineva apropiat, solidaritatea mea celor care se luptă cu acest virus, precum coechipierul meu, Daniele Rugani, și sprijinul meu continuu pentru profesioniştii extraordinari din domeniul medical, care îşi pun viețile în pericol pentru a le salva pe ale celorlalți.”- a declarat Cristiano Ronalda vineri, 13 Martie .

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

INSTANŢELE DE JUDECATĂ NU CER CERTIFICAT VERDE!

Reprezentanţii Judecătoriei Ploiești au anunţat, azi, că pentru accesul în sediul Jacestei instanţe nu se solicită prezentarea certificatului verde. Ulterior,...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH