21 mai 2024
No menu items!

EURO 2020 se va ține în 2021!

Cele mai vizualizate articole

UEFA a anunțat astăzi că a decis amânarea Euro 2020 cu un an. Turneul final organizat în 12 țări nu se va mai disputa în perioada iunie – iulie 2020, ci un an mai târziu, pentru ca ligi interne și UEFA Champions League, respectiv Europa League, să se poată finaliza. UEFA a organizat o videoconferință cu toți cei 55 de membri la care a fost anunțată decizia.

Euro 2020 a fost opera fostului președinte al UEFA, Michel Platini, cel care și-a dorit un Campionat European care să se dispute pe întreg continentul. „În aceste zile în care zborurile sunt atât de ieftine, orice e posibil”. Planul a fost considerat o nebunie, însă anul acesta trebuia să devină realitate. Inițial trebuiau să fie 13 țări în care să se dispute partidele, însă Bruxelles nu a reușit să-și modernizeze arenele la timp astfel că partidele care urmau să aibă loc în Belgia urmau să se joace pe Wembley. 51 de partide în 31 de zile, de la Dublin la Baku, de la Roma la St Petersburg. Și, desigur, la București, capitala României urmând să organizeze 4 partide, 3 din faza grupelor și 1 din optimi.

Euro 2020 trebuia să înceapă pe 12 iunie la Roma și să se încheie o lună mai târziu pe Wembley. Pandemia de coronavirus a forțat-o pe UEFA să mute turneul pentru anul viitor, în perioada 11 iunie – 11 iulie. Momentan, UEFA a anunțat doar că turneul final va fi mutat cu un an mai târziu însă nu a menționat dacă modul de organizare va rămâne același.

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

Ana Bogdan și Valentin Crețu au devenit Cetățeni de Onoare ai orașului Sinaia

“Cu mare bucurie și mândrie acordăm titlul de “Cetățean de Onoare” sportivilor Ana Bogdan și Valentin Crețu. Acești doi...
spot_img

Next AG Holding SRL angajeaza Inginer proiectare si executie Instalatii distributie si transport gaze naturale pentru coordonarea proiectelor si lucrarilor societatii

    Cerinte:
  • Studii superioare de specialitate - Facultataea de Instalatii, Facultate inginerie;
  • Experienta minim 2 ani in proiectare si executie in constructii civile si industriale;
  • Experienta minima: 2 ani cu oamenii.

Autorizatii necesare: EGD, PGD, EGT, PGT
Pentru transmiterea CV-urilor va rugam sa utilizati adresa noastra de e-mail: office@nextedholding.com

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH Modifica preferintele pentru cookies