1 decembrie 2023
No menu items!

IN SERBIA PERSOANELE CARE AU PESTE 65 DE ANI NU MAI AU VOIE SA IASĂ DIN CASE

Cele mai vizualizate articole

Incepand de miercuri , în toate orașele din Serbia este absolut interzisă ieșirea pe stradă a tuturor persoanelor cu vârsta peste 65 de ani, pe când în localitățile rurale este interzisă ieșirea persoanelor cu vârsta peste 70 de ani.
Vor fi organizate autoguvernări locale acolo unde este posibil, iar tinerii până la 25 și 26 de ani îi vor aproviziona cu tot ceea ce au nevoie. Pentru cei care nu pot să primească ajutor, se vor deschide supermarketuri duminica dimineață între orele 4 – 7, le vor fi asigurate măști și distanța între ei pentru a putea să cumpere toate cele necesare în următoarele șapte zile și nimeni să nu rămână flămând.

De asemenea, președintele sârb a comunicat că  se introduce pentru toate persoanele,indiferent de vârstă, restricții ale libertății de mișcare conform unui program între orele 20:00 și 5:00 dimineață.Această măsură se referă la toți cetățenii, în afară de cei cu vârsta peste 65 de ani, care nu au voie deloc să iasă pe străzi, ceea ce înseamnă că nimeni nu poate să fie în acest program orar pe stradă, în afară de organele competente sau cei care sunt la datorie sau lucrează în schimbul trei.

Până la acesta data , in Serbia au fost înregistrate 89 de cazuri de infectare cu virusul COVID -19. Cele mai mari focare în Serbia sunt trei orașe care sunt în mod deosebit afectate, Belgrad, Kikinda și Niš, ceva mai puțin Čačak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Evaluează articolul

Cele mai noi știri

CRIZA GUNOAIELOR VA ÎNCETA! DE MÂINE ÎNCEPE COLECTAREA DEŞEURILOR, SUSŢINE PREFECTURA

Criza gunoaielor care a afectat, în ultima perioadă, 84 de localităţi ale judeţului Prahova, inclusiv municipiul Ploieşti, se va...
spot_img

Articole din aceeași categorie

- Advertisement -spot_img
NecenzuratPH